Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Werkervaring

Mijn naam is Amber Leurs. Nadat ik een aantal jaar biologie heb gestudeerd, ben ik in 1999 afgestudeerd in de studierichting Klinische- en Gezondheidspsychologie. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen op een afdeling voor traumabehandeling.

Na mijn studie ben ik 4 jaar werkzaam geweest als psycholoog in het Medisch Centrum Haaglanden. Daar heb ik met kinderen, volwassenen en ouderen met diverse lichamelijke aandoeningen gewerkt. In dezelfde periode heb ik 4 jaar meegewerkt aan een promotieonderzoek van een psychiater in het Bronovo ziekenhuis.

Daarna heb ik bijna 5 jaar gewerkt bij PsyQ, zorgprogramma Angststoornissen. Daarnaast werkte ik 5 jaar freelance als psycholoog voor Justitie.

Van 2009 tot en met 2010 heb ik bij een Assertive Community Treatment team en een kliniek van Rivierduinen gewerkt. En op 15 september 2010 heb ik Psychologenpraktijk FREESOUL geopend.

In 2014 ben ik moeder geworden van een zoon.